چاي كشنده !!؟؟؟
زمان کنونی: ۸-۳۰-۱۳۹۷, ۱۱:۴۸ عصر
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mahdy30na
آخرین ارسال: حق باور
پاسخ: 7
بازدید: 4719

ارسال پاسخ 
چاي كشنده !!؟؟؟
۲-۷-۱۳۹۳, ۰۶:۱۹ عصر
ارسال: #1
Information چاي كشنده !!؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم

-1 بوته چاي جزو معدود گياهاني است که به دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبيعت هيچ آفت جدي به جز انسان ندارد! مزارع اين گياه نياز به سمپاشي ندارند و هيچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزديک نمي شود. اگر در بين علوفه چهارپايان (هر نوع که باشند) حتي کمي برگ چاي باشد، حيوان به محض جويدن آن ها را از دهانش بيرون مي ريزد
 
2-      در بسياري از مناطق کشاورزي، براي آن که احشام و ساير حيوانات به مزارع و کشتزارهاي مختلف نزديک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آن ها را بوته چاي مي کارند. حيوانات با مشاهده بوته چاي به مزرعه نزديک نمي شوند!
 
3-     اولين وارد کننده تخم اين گياه به ايران در اوايل دوره قاجار انگليسي ها بودند که با همکاري عناصر خودفروخته اي در دربار قاجار، کشت اين گياه و نوشيدن دم کرده آن را در ايران رواج دادند.  واقعيت آن است که حکماي ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياه آشنايي داشته و به خوبي مي دانستند که اين گياه ارزش غذايي نداشته، بلکه مصرف غير دارويي آن مضر است.http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/16.gif
 
4-   موادي که در اصطلاح علم شيمي ساختار مولکولي حلقوي دارند (مواد آروماتيک) سرطان زا هستند. «پلي فنول» يکي از مواد آروماتيک است که چاي هم اين ماده را دارد. فنول چيست؟ فنول يک ماده داراي ترکيبات حلقوي است که بر روي پوست، کبد و سيستم گوارش اثرات نامطلوبي مي گذارد. جالب اين جاست که قريب به اتفاق مواد معطر شيميايي که در کارخانجات به چاي اضافه مي کنند هم جزء مواد آروماتيک و سرطان زا هستند!
 
5-   مصرف چاي (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسياري از ايرانيان شده است) جلوي جذب آهن معدني موجود در غذاها توسط بدن را مي گيرد که در نتيجه منجر به بروز بيماري کم خوني مزمن در مصرف کنندگان مي شود. چاي داراي ترکيباتي به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چاي را ايجاد مي کند. تانن‌ها با آهن، ايجاد رسوب مي‌ نمايند و اين رسوب به دليل درشتي ملکول و سنگيني، غير قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتي که غذاي مصرفي داراي آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چاي مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيري مي کند. فراموش نکنيد که عارضه کم خوني خود باعث ده ها بيماري ديگر در بدن مي شود.
 
6-   همان گونه که گفته شد چاي داراي ماده اي است به نام تانن. اين ماده بسيار مدراست و به همين خاطر مايعات بدن را دفع کرده و پلاسما غليط مي شود. آنزيم ها در پلاسماي غليظ نمي تواننند فعاليت کنند و به همين خاطر مواد زايد در بدن انبار شده و موجب بيماري هاي گوناگون مي شود. ضمناً تانن موجب فعاليت بيش از حد سلول هاي اپيتليال کليه شده و کليه را به مرور از کار مي اندازد!
 
7-  گياه چاي داراي ماده اي است به نام اگزاليک اسيد، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابوليسمي ايجاد مي کند. اين ماده در کليه رسوب کرده و سنگ هاي کليوي اگزاليک را موجب مي شود.
 
8-  مصرف زياد چاي دندان ها را لك دار و سياه مي كند.http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/19.gif
 
9-  چاي ترشح اسيد معده را تحريک مي كندافزايش می دهدو همچنين به دليل ماهيت اسيدي خود، در بروز زخم معده مؤثر است.
 
10-  در هر فنجان چاي بين 60 تا 75 ميلي گرم «کافئين» وجود دارد که LDL خون را افزايش مي دهد و عاملي مي شود براي انفارکتوس هاي قلبي و مغزي، ولي البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتيادهم ايجاد مي کند!
 
11-  به دليل وجود مقدار زيادي از ماده کافئين در چاي، براى عده اى باعث تحريك اعصاب و يا تپش قلب مي شود. همچنين نوشيدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سينه را افزايش مى دهد.
 
12- ماده آرام بخش ديگري در چاي وجود دارد به نام «تئين» که محرک سيستم اعصاب سمپاتيک است و موجب افزايش ترشح آدرنالين مي شود. تئين موجب کاهش مقدار منيزيم داخل سلول ها مي شود. منيزيم ماده اي است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشيدن چاي اين ماده مفيد از بدن خارج مي شود.
 
13-  به نظر شما چرا اغلب افراد چاي خور جدي، هنگامي که تصميم به ترک چاي مي گيرند با علايمي مشابه با علايم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بي خوابي، بي حوصلگي، آشفتگي روحي و ...) مواجه مي شوند؟! آيا اين موضوع که ادعا شده است سال هاست توليد کنندگان چاي در کشورهاي خارجي براي حفظ مشتريان خود به چاي مواد افزودني مضر و اعتيادآوري اضافه مي کنند قابل اعتنا نيست؟
 
14-  چند نفر معتاد به مواد مخدر را مي شناسيد که سيگاري نباشند؟ و چند نفر سيگاري را مي شناسيد که چاي خورهاي قهاري نباشند؟! چاي به دليل مواد افيوني طبيعي که در خود داشته و مواد شيميايي که در فرآيند توليد توسط بسياري از توليدکنندگان به آن اضافه مي شود، مقدمه اي براي آمادگي بدن جهت پذيرش انواع اعتيادها به مواد مضر ديگر است.http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/22.gif
 
15-  اگر دقت کنيد قريب به اتفاق مواد سمي در طبيعت داراي طعم تلخ مي باشند. شايد خدا خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادي خوراکي نيستند و بايد از آن ها پرهيز کرد. چاي يکي از تلخ ترين گياهان موجود در طبيعت است که البته با روش هاي مختلف سعي در کاهش اين تلخي و صد البته عادت دادن ذايقه مردم به آن دارند.http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/27.gif
 
 
 
16-   همه اين ها که گفته شد براي چاي سبز که خشک شده سريع برگ سبز چاي مي باشد صادق است. چاي سياه که دم کرده مضرتري از چاي سبز است با انبار کردن برگ سبز چاي در مکان هاي گرم، پوسيده شدن و تخمير اين برگ ها، تغيير رنگ آن ها به قهوه اي و سياه (مشابه عملي که باغبانان در وسط باغ با بر روي هم تلنبار کردن برگ هاي درختان انجام مي دهند تا پوسيده شده و تبديل به کود گردند)، سپس خشک کردن اين برگ هاي پوسيده بدست مي آيد!http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/28.gif
 
17-   بدتر از چاي سبز و چاي سياه، چاي هاي جديد طعم داري هستند که داراي اسانس هاي شيميايي مختلف بوده و تمامي مضرات دو نوع چاي قبلي را دارند به علاوه مضرات مواد شيميايي عطري و طعم دهنده هاي مصنوعي!http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/19.gif
 
18-   يکي از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمينارها و ...) مصرف بسياري از نوشيدني ها در ليوان هاي يک بار مصرف پلاستيکي است. اين ظروف به خصوص در مجاورت با نوشيدني هاي داغ به سرعت مواد فوق العاده سمي و خطرناک نفتي را آزاد مي کنند. براي امتحان مي توانيد در يکي از اين ليوان ها چاي داغ بريزيد و چند دقيقه اي کنار بگذاريد تا سرد شود. خواهيد ديد که پرده اي از مواد نفتي روي آن مي بندد!http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/11.gif
 
19-  در انواع چاي هاي بسته اي (معروف به Teafix يا Lipton)، ضايعات/ته مانده هاي چاي که قابل ارايه به شکل عادي نيستند در بسته هاي کاغذي که براي جلوگيري از وارفتن  در آب جوش، پروسه هاي شيميايي مختلفي روي آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار مي گيرند. پاره اي از مواد شيميايي موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده مي شوند!http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/11.gif
 
20-   ابو علي سينا  در طب سنتي از چاي به عنوان ماده ي  پست غذايي نام مي برد و از آن فقط براي مصارف درماني در شرايط خاص استفاده مي كرده است.
 
21-   ممکن است عليرغم خواندن موارد فوق به دليل تبليغات زيادي که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمي به خورد جامعه داده مي شود، هنوز باور نکرده باشيد که مصرف اين نوشيدني همه جا تا اين حد مضر است. بسياري مي پرسند که اگر واقعاً چاي مضر است پس چرا اين قدر در رسانه ها از آن تعريف شده و در همه جا مصرف مي شود؟ پاسخ آن است که اولاً نمی توان  نفي نکرد که چاي فوايد اندکي نيز دارد، اما اين فوايد قابل مقايسه با مضرات فراوان آن نيستند.  ثانياً فراموش نکنيد که تجارت چاي گردش مالي ميلياردي در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافياها و کارتل هاي تجاري بزرگي که از اين راه منافع و سود سرشاري مي برند به اين راحتي اجازه مي دهند که حقايق براي مردم آشکار شوند؟!  در اوايل قرن بيستم شرکت هاي سازنده سيگار و دخانيات به پاره اي از دانشمندان ،مخفيانه پول مي دادند تا مقالات به ظاهر علمي در رد خطرات دخانيات و حتي طرح فوايد استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمي آن زمان چاپ کنند. اسناد اين تباني هاي بزرگ و کثيف در اواخر قرن بيستم منتشر شد، يعني زماني که همه ذينفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلاي خانمان سوز دخانيات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعيت نيست که گفته شود مشابه چنين اتفاقاتي در زمانه ما هم براي چاي، موبايل، نوشابه، سوسيس، کالباس و ساير موارد مشابه رخ مي دهد و اين ما هستيم که بايد سلامتي خود و اطرافيانمان را فداي مطامع مادي عده اي سودجو نکنيم.http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/16.gifhttp://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/14.gif
 
22- بوته چاي يکي از بهترين گياهاني است که مي تواند هوا را از انواع آلودگي ها پاک کرده و حجم زيادي اکسيژن توليد کند. دليل آن که هواي مزارع چاي بسيار مطبوع است نيز همين واقعيت مي باشد.http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/32.gif
 
 
در حقيقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند بايد به جاي خوردن برگ هاي چاي، بوته آن را به عنوان يک تصفيه کننده عالي هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شايد يک دليل ديگر براي آن که مصرف خوراکي چاي مضر است همين باشد که اين گياه سموم موجود در هوا را به خود جذب مي کند! هم چنين به دليل اين که گياه چاي اسيدي است، ماده ضد عفوني کننده خوبي مي باشد. لذا براي شستشوي چشم هاي عفوني و لثه هاي عفوني مفيد است. در طب سنتي براي درمان چشم عفوني شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهاي شيميايي و آنتي بيوتيک هاي داراي اثرات مضر جانبي فراوان، با استفاده از آب جوشانده چاي چشم نوزاد را طي چند نوبت شستشو مي دهند.http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/32.gif
 
23-     اگرسوال شود که چه بايد کرد: اولاً اطلاع رساني وسيع در بين همه آن ها که دوستشان داريم. ثانياً رواج ده ها دم کرده طبيعي خوش طعم، مفيد و باصرفه که جانشينان بسيار مطلوبي براي چاي مضر هستند در سطح جامعه (براي شروع از خانه خود و نزديکانتان شروع کنيم).http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/21.gif
 
 به عنوان مثال مي توانيم به تناوب از جوشانده بادرنج بويه (گياه مورد علاقه زنبور عسل )، دم کرده برگ گياه    به ليمو  (گياهي با برگ هاي شبيه نعناست، با شربت به ليمو اشتباه نشود)،   دم کرده ميوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان،   دم کرده بابونه،   جوشانده تخم گشنيز (به صورت آسيا شده)، دم کرده پونه،   دم کرده زنجبيل،   دم کرده زيرفون،   دم کرده برگ تيول و ... ده ها جوشانده و دم کرده طبيعي و مفيد ديگر  استفاده کنيم.
منبع : http://realterrorist.blogfa.com/post-2703.aspx

امضای mahdy30na
[تصویر:  do.php?img=4182]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط منم گدای فاطمه... ، MYNK ، شقایق ، Genius 121 ، ANTI MASON ، راکعه ، MoBaReZ ، مجنون العباس ، zmkawsar ، حق باور ، jeiko
۲-۸-۱۳۹۳, ۱۰:۱۸ صبح
ارسال: #2
RE: چاي كشنده !!؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
چقدر چایی استفاده میکنین؟
چقدر از مطالب این مقاله استفاده کردین؟
چقدر روی شما اثر گذاشت؟
چقدر....

امضای mahdy30na
[تصویر:  do.php?img=4182]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ANTI MASON ، راکعه ، MoBaReZ ، مجنون العباس
۲-۸-۱۳۹۳, ۱۱:۲۴ عصر
ارسال: #3
RE: چاي كشنده !!؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ صبح)mahdy30na نوشته شده توسط:  بسم الله الرحمن الرحیم
چقدر چایی استفاده میکنین؟
چقدر از مطالب این مقاله استفاده کردین؟
چقدر روی شما اثر گذاشت؟
چقدر....

جواب نداشت؟
تشکر یهنی کدوم یکی الان؟42همزادم بیامنو نجات بده

امضای mahdy30na
[تصویر:  do.php?img=4182]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط راکعه ، MoBaReZ ، نگار 24 ، مجنون العباس ، حق باور
۸-۱۹-۱۳۹۳, ۰۴:۰۹ عصر
ارسال: #4
RE: چاي كشنده !!؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
مقاله شما کاملآ علمی و مناسب بود .که البته من توی چندین نشریه علمی هم خونده بودم ولی چی کار میشه کرد ؟برا ایرانیان ترک عادت موجب مرض است.باید اطلاع رسانی بشه که  همیشه تا یه موضوعی کاملآ بخوادجا بیفته خیلی دیر شده.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط mahdy30na ، مجنون العباس ، نگار 24 ، حق باور
۸-۱۹-۱۳۹۳, ۰۹:۲۲ عصر
ارسال: #5
RE: چاي كشنده !!؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام

بنده اصلا چایی استفاده نمیکنم مگر درمواقعی که واقعا دلم بخواد وهوس چایی کنم

موارد:
5
6
7
8
ازنظرپزشکی کاملا درست وتاییدشده است
بعدازصرف غذا تا1 ساعت بعدغذانبایدچای مصرف کرد که چراکه مانع جذب آهن میشود

امضای مجنون العباس
ترسم آخرروی سنگ قبرمن نوشته شود اوهم جمال یوسف زهراندیدورفت

صلوات
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط نگار 24 ، mahdy30na ، zmkawsar ، حق باور
۸-۲۵-۱۳۹۳, ۰۸:۳۰ عصر
ارسال: #6
RE: چاي كشنده !!؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
بله ماهم معمولا سعی میکنیم توی خونه از دمنوش های دیگه استفاده کنیم.
جدیدا دمنوش "به " رو تجربه کردیم واقعا عالی بود.
توصیه میکنم دوستان حتما تجربه کنن.

امضای zmkawsar
یار خراسانی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط منم گدای فاطمه... ، حق باور
۸-۳۰-۱۳۹۳, ۱۰:۳۵ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۳۰-۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ صبح، توسط حق باور.)
ارسال: #7
RE: چاي كشنده !!؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر از شما به خاطر اطلاعات دقیقی که در اختیار ما قرار دادید
البته مشکل اساسی ما عادت است وهر از گاهی هم که از چای بدگویی می شود وبه مضرات آن اشاره می شود وما تصمیم می گیریم ان را کم وتقلیل دهیم اطلاعات جدیدی در جهت بی ضرر بودن وحتی مفید بودن چای آنهم در مراکز معتبر مثلا در شبکه سلامت که تحت نظر پزشکان مختلف برنامه سازی می شود ارائه می شود پس
لازم است اولا در مملکت اسلامی ما اطلاعات مربوط به هر چیزی بعد از هماهنگی بین دستگاههای مربوطه انجام شود تا مردم به صحت مطلب اطمینان پیدا کنند
ثانیا با تبلیغات موثر وجذاب مضر بودن ویا مفید بودن هر چیز برای مردم بیان شود
ثالثا مواردی از این دست که با عادت مردم انهم طی سالها و تاثیراتی که این موارد دارند کار آسانی نیست ترک این عادت مگر جایگزین های موثر وتبلیغ شده ومفید برای ان در نظر بگیریم
رابعا در تمام موارد مفید بودن ویا مضر بودن هر چیز مهم وارد کنند گان ویا تولید کنند گان ان هستند که با کارکرد خود مانع از هدفمندی مصرف این چیز هامی شوند
در پایان شما مسئله برنج وارداتی را ملا حظه بفرمایید که تحت تاثیر افراد با نفوذ وبه نسبت گروه حاکم آلوده ویا مبرای از آلودگی می شود تا جایی که حتی برای تبری برنج وارداتی از آلودگی برنج ایرانی با برچسب آلودگی متهم می شود
شما خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل

بسم الله الرحمن الرحیم

دمنوش های گیاهی مفید,از ریحان و آویشن تا مریم گلی!

دمنوش های گیاهی خواص زیادی دارد و هر فرد بنا به نیاز خود یکی از آن ها را انتخاب می کند. در این مطلب به برخی از این دمنوش ها اشاره می کنیم.

ریحان: تقویت کننده خلق و خو


آویشن: محققان آلمانی دریافته اند، دمنوش این گیاه به عنوان ماده خلط آور عمل می کند بنابراین مصرف دمنوش آن، سرماخوردگی و سرفه را رفع می کند.


رزماری: آرام کننده معده، رفع کننده سردرد و بوی بد دهان است.


نعناع: دمنوش نعنا ناراحتی معده پس از مصرف یک شام سنگین را رفع می کند. علاوه بر آن، این گیاه با آرام کردن اسپاسم عضلات، سردرد را نیز رفع می کند.


جعفری: نتایج بررسی های انجام شده در آمریکا نشان می دهد، دمنوش این گیاه کاهش دهنده فشارخون و علایم حساسیت است.


مریم گلی: اگرچه مصرف این گیاه برای رفع گلودرد توصیه می شود اما دمنوش آن در تقویت خلق و خو نیز موثر است.

دمنوش زمستانه مفید برای بدن 53

مجموعه: داروهای گیاهی و طب سنتی اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

زمستان، سرما، روزهای کوتاه، شب‌های بلند. همه‌ی این‌ها باعث می‌شوند که بدن ما به نوعی آسیب‌پذیرتر باشد. در واقع در طول زمستان سیستم ایمنی بدن ما ضعیف‌تر و حساس‌تر می‌شود و خیلی‌ها از دل و دماغ می‌افتند.

در این مطلب چند دمنوش ساده معرفی می‌کنیم که هم سرحالتان می‌آورند، هم سرماخوردگی و آنفلوانزا را از شما دور می‌کنند و هم اینکه به شما انرژی بیشتری می‌دهند. لطفاً با ما همراه باشید.

دمنوش های گیاهی,خواص دمنوش های گیاهی
http://www.beytoote.com/images/stories/h...hee434.jpg

سرخارگل یا گیاه اکیناسه
این گیاه حاوی خواص متعددی است. ریشه آن همانند گل‌ها و ساقه‌اش در طب سنتی استفاده‌ی زیادی دارد. سرخارگل سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را در برابر عفونت‌های باکتریایی و ویروس‌ها مقاوم می‌کند.

به عقیده‌ی متخصصان این گیاه ضدالتهاب، ضدعفونی‌کننده، ضد باکتری، آنتی‌بیوتیک، ضدویروس و حتی تسکین‌دهنده‌ی زخم‌هاست.

خلاصه اینکه سرخارگل یکی از آن گیاهان ناب زمستانی است. سری به عطاری بزنید و خودتان را یک فنجان دمنوش سرخارگل مهمان کنید.

آویشن
آویشن شهرت فراوانی در تقویت و ضدعفونی کردن بدن دارد. این گیاه سرشار از روغن‌های ضروری است که عطر و طعم بی‌نظیری به غذاها می‌دهد. دمنوش آویشن برای باز شدن بینی بسیار مناسب است. این گیاه بخش‌ها و اعضای درونی بدن را تمیز و ضدعفونی می‌کند. اگر به شدت سرماخورده‌اید و سرفه امانتان را بریده است هر روز سه تا پنج فنجان دمنوش آویشن میل کنید. کافی است آویشن تازه تهیه کنید و در آب جوش انداخته و به مدت چند دقیقه دم کنید.

بادرنجبویه
از زمان‌های قدیم بادرنجبویه جزو گیاهان شناخته شده است و یونانیان به آن نام ملیس داده‌اند. باید بدانید که ابن‌سینا این گیاه را بادرنجبویه نامیده است چون برگ آن اگر فشرده شود بوی بادرنگ (لیمو) می‌دهد برای همین امروزه به آن سیترونل هم می‌گویند. این گیاه درمانگر و معطر برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. اگر دچار آنفلوانزا یا سرماخوردگی شده‌اید به سراغ این گیاه بروید. نقش این گیاه در درمان سرفه‌های شدید و تسکین مشکلات تنفسی موثر است. از این گذشته بادرنجبویه می‌تواند تب و مشکلات گوارشی را از بین ببرد. اگر استرس و فشارهای روحی‌تان زیاد است نیز می‌توانید به این گیاه اعتماد کنید. در این صورت شب‌ها قبل از خواب یک فنجان از این دمنوش میل کنید تا خواب راحتی داشته باشید.


رازیانه
دمنوش رازیانه با یک فنجان آب و یک قاشق چای‌خوری تخم رازیانه‌ی خشک آماده می‌شود.

از این گیاه به خاطر خواص گوارشی آن استفاده می‌شود به خاطر اینکه اشتها را تحریک کرده و با نفخ یا سنگ کیسه‌ی صفرا مقابله می‌کند. برای رفع مشکلات گوارشی‌تان روزانه سه فنجان از این دمنوش را میل کنید.

اسطوخودوس
خیلی از مردم در فصل سرما دچار بی‌حوصلگی و افسردگی می‌شوند. می‌شود با پرتودرمانی، مصرف مولتی‌ویتامین‌ها یا سفر به مناطق گرم‌تر به حل این مشکل کمک کرد. مصرف دمنوش اسطوخودوس یکی از بهترین، ساده‌ترین و طبیعی‌ترین روش‌های رفع افسردگی فصلی است. این گیاه آرامش‌بخش و ضدعفونی‌کننده است که با استرس، اضطراب و حتی افسردگی هم مقابله می‌کند. اسطوخودوس برای تسکین درد نیز موثر است برای همین برای تسکین دردهای میگرنی نیز مفید است.

رزماری
رزماری تقویت‌کننده، ضدخستگی، سم‌زدا است و کلی خاصیت دیگر هم دارد. یعنی یک شاخه رزماری است و هزار و یک خاصیت. دمنوش این گیاه برای تسکین فشارهای عصبی و عضلانی مفید است. رزماری خاصیت دیورتیک دارد یعنی ادرارآور است و یک درمان موثر در برابر خستگی و تجمع توکسین‌ها در بدن محسوب می‌شود.

جینسنگ
ریشه‌ی جینسنگ حاوی میزان قابل‌توجهی ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این گیاه حافظه را تقویت کرده و با استرس و خستگی مقابله می‌کند. علاوه بر این‌ها ریشه‌ی این گیاه باعث تقویت ریه‌ها شده و با کاهش اضطراب مشکلات مجاری تنفسی را تسکین می‌دهد. دمنوش این گیاه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و شما را در برابر بیماری‌ها ایمن می‌کند.

دمنوش های گیاهی,خواص دمنوش های گیاهی
http://www.beytoote.com/images/stories/h...e434-1.jpg

مریم‌گلی
گل‌های مریم‌گلی سیاه برای درمان عفونت‌های تنفسی، احتناق سینوس‌ها و آنفلوانزا مفید است. اگر سرما خورده‌اید و زیاد سرفه می‌کنید توصیه می‌کنیم که روزانه دو تا سه فنجان از این دمنوش میل کنید. مریم گلی شما را از پیری زودرس هم دور می‌کند. امتحان کنید.

اکالیپتوس
اکالیپتوس خواص زیادی روی سیستم تنفسی دارد و انواع پاستیل‌های آن برای تسکین گلو بسیار مفید است. دمنوش این گیاه خواص ضدعفونی‌کنندگی قوی دارد و با سرفه، سرماخوردگی یا برونشیت مقابله می کند. با این حال نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد چون می‌تواند باعث مسمومیت، حالت تهوع، استفراغ یا تحریک لوله‌ی گوارشی و مجاری صفراوی شود.

امضای حق باور
آفتاب عمرم رو به افول است نیامدی دل خسته و روحم ملول است نیامدی
دنیای غم به دلم خانه کرد و تو بهر صفای خانه بی صفایم نیامدی
مردم زدرد فراق ای نگار و تو بهر غمگساری دل بیمار نیامدی
دنیا شده آماده دیدار و تو گو ییا به حکمت دادار نیامدی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط نگار 24 ، منم گدای فاطمه...
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

POWERED BY MyBB, © 1390-1397 گروه پیروان موعود
پشتیبانی و توسعه SaneCity